آلگرو
آلگرو
دو شنبه 13 بهمن 1399برچسب:عکاسی,عکاس حرفه ای,عکاس,عکاسی حرفه ای,دوربین عکاسی,سفارش عکاسی,نمونه عکاسی, :: 16:28 :: نويسنده : ولی غلامی
عکاسیعکاسی همه چیز در مورد نور است. برای اینکه دوربین بتواند آنچه را که می خواهید ، “ببیند” ، باید ابزارهایی را کنترل کنید که چه میزان از نور به سنسور دوربین می رسد: دیافراگم و سرعت شاتر . با نور کم ، عکس شما خیلی تاریک خواهد بود. با نور زیاد ، بسیار روشن خواهد بود. در هر دو مورد برخی از جزئیات از بین می روند. شما برای دستیابی به قرار گرفتن در معرض مناسب از دیافراگم و سرعت شاتر استفاده می کنید ، در حالی که با در نظر گرفتن برخی از عوارض جانبی مهم باید از آنها آگاه باشید. تصور کنید که به دنبال یک حفره کوچک کوچک در یک حصار هستید. چه چیزی از صحنه پشت حصار را خواهید دید و درک خواهید کرد؟ من می گویم این به دو عامل بستگی دارد:
همین داستان در یک دوربین عکاسی اتفاق می افتد. اکنون احتمالاً من در معرض ارزیابی منفی از دانش فیزیك خود هستم كه متاسفانه كاملاً عادلانه است … با این وجود ، اگرچه دلایل جسمی ممكن است متفاوت باشد ، اما به نظر می رسد مقایسه مفهومی كاملاً مناسب است. هنگام عکسبرداری با دوربین عکاسی ، به شما اجازه می دهد سنسور صحنه را از طریق سوراخی در لنز به نام دیافراگم ببیند . هرچه این سوراخ بزرگتر باشد ، نور بیشتری به سنسور می رسد. به طور معمول سنسور توسط پرده ای به نام شاتر بسته می شود . هنگام عکسبرداری ، شاتر باز می شود ، نور از طریق سوراخ دیافراگم به سنسور می رسد ، و سپس دوباره بسته می شود. هرچه مدت زمان باز بیشتر باشد ، نور بیشتری به سنسور می رسد. این زمان به سرعت شاتر گفته می شود . هنگام عکسبرداری عکاس ، هدف شما قرار گرفتن مقدار مناسب از نور در حسگر دوربین است (به همین دلیل به آن نوردهی گفته می شود ). اگر مقدار کافی از نور را تأمین نکنید ، عکس خیلی تاریک خواهد بود. اگر نور بیش از حد در معرض نور قرار دهید ، عکس بسیار روشن خواهد بود. هرچه انحراف از قرار گرفتن در معرض طبیعی بزرگتر باشد ، شانس بیشتری برای از دست دادن اطلاعات تصویر ناامید خواهید بود. پردازش پس از نرم افزار می تواند قرار گرفتن در معرض درک شده را برطرف کند (برای مثال ، یک عکس تاریک روشن تر به نظر برسد) ، اما نمی تواند داده های تصویری را که هنگام عکسبرداری عکاس از دست داده است دوباره ایجاد کنید. برای مثال ، یک مشکل عکاسی منظره بسیار متداول ، از دست دادن ابرها در یک آسمان روشن است. هنگامی که بیش از حد در معرض نور باشد (نور بیش از حد به سنسور می رسد) ، تمام آسمان کاملاً سفید می شود و ابرها دیگر قابل تشخیص نیستند. از طرف دیگر ، باعدم تحمل ( نور خیلی کم به سنسور می رسد) ، قسمت های سایه ای از جزئیات جزئیات را از دست می دهند ، کاملاً سیاه می شوند. این نرم افزار نمی تواند چنین جزئیات را نجات دهد ، زیرا در تصویر اصلی وجود ندارد. بنابراین ، گرفتن درست قرار گرفتن در معرض در هنگام عکسبرداری بسیار مهم است. اما “درست” چیست؟ آیا این بدان معنی است که “عکس باید آنقدر روشن / تاریک به نظر برسد که من بخواهم در عکس نهایی باشد”؟ نه! منظور از “درست” منظور من این است که نوردهی باید به گونهای باشد که حداکثر تعداد جزئیات صحنه توسط سنسور ضبط شود. ضبط اطلاعات بصری ، تا حد ممکن – این چیزی است که دوربین برای آن تهیه شده است! سپس این داده ها را به روشی که دوست دارید ارائه می دهید ، عکس نهایی را در Photo Sense ایجاد کنید در حقیقت ، بهترین عکسها که به درستی در معرض دید قرار می گیرند ، اغلب قبل از پردازش نرم افزار بسیار کسل کننده به نظر می رسند. خوشبختانه دوربین های عکاسی مدرن اغلب ارزیابی دقیق نوردهی اتوماتیک را ارائه می دهند. حداقل با یک نور طبیعی ، کم و بیش حتی روشنایی ، ارزیابی آنها معمولاً عالی است. در حالت اتوماتیک ، دوربین مقادیر دیافراگم و سرعت شاتر را برای استفاده پیشنهاد می کند. قرار گرفتن در معرض خوبی را تضمین می کنند. اما آیا اینها واقعاً بهترین ارزشهای ممکن هستند؟ چرا دوبار سوراخ دیافراگم را بزرگ نمی کنیم و سرعت شاتر را نصف می کنیم؟ میزان نوری که به سنسور می رسد یکسان خواهد بود ، بنابراین تفاوتی نمی کند ، آیا این کار را انجام می دهد؟ خوب ، در واقع اگرچه قرار گرفتن در معرض هنوز یکسان است (و صحیح) ، اما این تغییر می تواند تفاوت زیادی در عکس حاصل ایجاد کند. هر دو دیافراگم و سرعت شاتر بیش از اینکه نور به سنسور برسد بیشتر بر جنبه های دیگر تأثیر می گذارد ، و یک عکاس همواره باید آنها را در خاطر داشته باشد تا نتایج خوبی کسب کند. به هر حال دوربین شما خوب است ، هنوز قادر به خواندن ذهن شما نیست ، و بنابراین می دانید دقیقا چه می خواهید. بیایید با جزئیات بیشتری به دیافراگم و سرعت شاتر بپردازیم و در مورد عوارض جانبی مهم آنها صحبت کنیم. دیافراگم و عمق میدان در عکاسیهمانطور که در بالا توضیح داده شد ، دیافراگم مشخص می کند که چاله چقدر بزرگ است که سنسور آن جهان را مشاهده می کند. در عکاسی عکاس ، دیافراگم در واحدهایی به نام F-number ، F-stop یا هر چیز دیگری با این F- اندازه گیری می شود . بدون اینکه به جزئیات مربوط به این F- دقیقاً بپردازم (برای توضیح توضیح ، فیزیک دوباره باید آن را جستجو کنم) ، آنچه شما واقعاً باید بدانید موارد زیر است. هرچه عدد F کوچکتر باشد ، سوراخ دیافراگم بزرگتر است و نور بیشتری به سنسور می رسد. از این پس با “دیافراگم بزرگ” منظورم سوراخ دیافراگم بزرگ (و یک عدد کوچک F) و بالعکس با “دیافراگم کوچک” خواهد بود. در عمل ، بسته به لنزهای شما ، معمولاً از مقادیر F- از حدود F4 (دیافراگم بزرگ) تا تقریباً F16 (دیافراگم کوچک) استفاده می کنید. برخی از لنزهای با کیفیت از دیافراگم های بسیار بزرگتری پشتیبانی می کنند ، به عنوان مثال لنزهای مورد علاقه من Nikon (85 میلی متر و 50 میلی متر) به F1.8 یا حتی F1.4 می روند. این لنزها بسیار حساس به نور هستند و در شرایط تاریک شما را نجات می دهند (بیشتر در مورد لنزها و عکاسی کم نور ). دیافراگم علاوه بر میزان نوری که به سنسور می رسد ، جنبه بسیار مهم دیگری را تحت تأثیر قرار می دهد: عمق میدان . چندین اشیاء را که در فواصل مختلف دوربین قرار دارند تصور کنید. به یک شخص 5 متر ، یک خرس 7 متر و یک درخت 10 متر با آن فاصله دهید. دوربین همه آنها را می بیند ، اما سؤال این است: کدام اشیاء در حال فوکوس هستند؟ هرچه عمق میدان بزرگتر باشد ، اشیاء بیشتر در کانون توجه قرار می گیرند. و هرچه دیافراگم کوچکتر باشد (عدد F بزرگتر است) ، عمق میدان بزرگتر است. بنابراین ، برای اینکه فقط فرد مورد توجه قرار گیرد (با خرس و درخت از تمرکز خارج شود) ، روی فرد تمرکز کرده و حداکثر دیافراگم مانند F1.8 را تنظیم کنید. این فوق العاده برای پرتره هایی با پیش زمینه های تار خوب است. برای گرفتن صحنه ، شما همچنین می خواهید خرس و درخت را در کانون توجه قرار دهید – از یک عدد F بیشتر مانند F8 یا بیشتر استفاده کنید. توجه داشته باشید که دیافراگم تنها پارامتر مؤثر بر عمق میدان نیست. به عنوان مثال ، فاصله بین عکاس و افراد نیز نقش بسیار مهمی دارد. هرچه به موضوع اول نزدیکتر باشید ، عمق میدان کوچکتر می شود. سرعت شاترسرعت شاتر زمانی است که پرده شاتر باز می شود و سنسور را در معرض نور قرار می دهد. نگران نباشید ، اعداد F ترسناکی در اینجا وجود ندارد :-). سرعت شاتر در ثانیه های عادی اندازه گیری می شود. در نور روز روشن ، معمولاً از صدها ثانیه استفاده می کنیم. وقتی ابری ، در سایه و غیره ، ممکن است دهم ثانیه باشد. شب ها ثانیه های کامل می رسد. در حالی که دیافراگم باز است ، سنسور همه آنچه را می بیند ضبط می کند. آن را نمی فهمد که اشیاء چیست ، فقط صحنه را به میلیون ها نقطه تقسیم می کند و رنگ هر نقطه را در طول زمان نوردهی ثبت می کند. تصور کنید که کاملاً تاریک است ، و ما با سرعت 1 ثانیه در حال شلیک یک ماشین متحرک هستیم. با سرعت تنها 50 کیلومتر در ساعت ، این اتومبیل در این مدت تقریباً 14 متر حرکت می کند. سنسور در لحظه اول اتومبیل را در موقعیت اولیه مشاهده می کند. سپس ماشین به مکانی منتقل می شود که سنسور قبلاً تنها پس زمینه را می دید و سنسور اکنون تنها پس زمینه را در موقعیت اولیه خودرو مشاهده می کند. و غیره تا موقعیت نهایی ماشین. در عکس حاصل چه خواهد بود؟ یک ماشین نیمه شفاف به طول 14 متر! ماشینی که به دست آوردیم تیز نیست ، آن چیزی را دارد که تاری حرکتی نامیده می شود . تیرگی حرکت نتیجه تیراندازی اشیاء متحرک با سرعت شاتر طولانی است. این اثر جانبی جانبی شاتر است که باید همیشه در خاطر داشته باشید. اگر می خواهید یک شیء تیز بدست آورید ، اطمینان حاصل کنید که سرعت شاتر به اندازه کافی سریع است که حرکت آن را مسدود می کند. اگر می خواهید برای تأکید بر حرکت ، یک جسم تاری ایجاد کنید ، اطمینان حاصل کنید که سرعت شاتر به اندازه کافی کند است. سرعت ISO (حساسیت)هنگامی که شمای عکاس با دیافراگم و سرعت دیافراگم نمی توانید نوردهی مناسبی را بدست آورید ، وقت آن است که در مورد حساسیت ISO (که به آن سرعت ISO نیز گفته می شود) فکر کنید. این تعریف می کند که حسگر دوربین نسبت به نور چقدر حساس است. با همان میزان نور موجود ، حساسیت ISO بیشتر است ، نور بیشتری توسط سنسور ضبط می شود. حساسیت ISO در … عدد اندازه گیری می شود! من نمی دانم که دقیقاً این عددها به چه معنی است ، هرگز به آن احتیاج نداشتم (اکنون ، هنگام نوشتن این موضوع ، کنجکاو شدم :-)). سرعت ISO “عادی” به دوربین شما بستگی دارد. به نظر من ISO 100 یا ISO 200 است. این همان چیزی است که شما با آن شروع می کنید. اگر با تغییر دیافراگم و سرعت شاتر نمی توانید نوردهی مناسبی را بدست آورید ، سعی کنید سرعت ISO را تنظیم کنید. نمی توانم شرایطی را به خاطر بیاورم که نیاز به کاهش سرعت عادی ISO داشته باشم. دیافراگم و سرعت شاتر می تواند با استثنائات نادری ، میزان نور را به همان میزان لازم در بیشتر موارد ، کاهش دهد. روش های دیگری نیز برای کاهش میزان نور وجود دارد ، مانند فیلترهای لنز. کنترل حساسیت ISO معمولاً با کمبود نور مفید است. وقتی ISO 100 کافی نیست ، ISO 200 ، ISO 400 و غیره را امتحان کنید. با این حال ، این چندان ساده نیست. کنترل سرعت دیافراگم و شاتر می تواند بی خطر تلقی شود ، زیرا آنها یک اندازه گیری طبیعی را تغییر می دهند: میزان نور. حساسیت ISO مصنوعی تر است ، افزایش آن به یک قیمت می رسد. هرچه سنسور حساس تر شود ، نویز تصویر ایجاد می شود. این در شرایطی است که کیفیت تجهیزات در عکاس اهمیت پیدا می کند: دوربین های گران قیمت حرفه ای معمولاً اجازه می دهند سرعت ISO بسیار بالاتر را قبل از اینکه نویز تصویر ممنوع شود ، بگیرد. با استفاده از سطح ورودی DSLR Nikon D80 من هرگز از ISO 800 استفاده نکردم. با استفاده از Nikon D700 اغلب به ISO 1600 (دو برابر حساس تر) و بعضی اوقات حتی به ISO 3200 ( اطلاعات بیشتر در مورد دوربین ) می رسم . چهار شنبه 8 بهمن 1399برچسب:, :: 20:17 :: نويسنده : ولی غلامی
امروزه میوه خشک استوایی به یکی از محصولات پرطرفدار تبدیل شده است که می توانید بصورت اینترنتی نیز خریداری کنید. از طریق خرید آنلاین می توانید دسترسی آسان تری به انواع میوه خشک داشته باشید. میوه خشک مرغوب استوایی خوشبختانه در کشورمان ایران طرفداران زیادی به خاطر اطمینان بالا دارد و دارای قیمت های متفاوتی از سمت اکثر فروشندگان اینترنتی دارد. میوه خشک در ایران به شکل چیپس میوه و در کمترین حالت به شکل حبه است. در حالی که مشابه خارجی این میوه خشک ها بیشتر به صورت حبه ای به فروش می رسد. هرچند که این موضوع فرقی در مصرف بوجود نمی آورد و در کنار نوشیدنی های گرم از جمله چای یا حتی انواع دمنوش های گیاهی بسیار دلپذیر است. میوه خشک استوایی از چه ویژگی هایی برخوردار است؟
میوه خشک استوایی شامل چه میوه هایی است؟تنوع بالا در خرید میوه خشک استوایی باعث شده تا افراد برای پذیرایی و مهمانی های مختلف از تنقلات سالم بیشتر استفاده کنند. این میوه های خشک هم جلوه ای زیبا و شیک به میز پذیرایی شما می دهند و هم بعنوان میان وعده ای سالم به جای چیپس و پفک و غیره قابل استفاده هستند. این موضوع بخصوص برای افرادی که به سلامتی خود بیشتر اهمیت می دهند پررنگ تر است. میوه های خشک نارگیل، انبه، پاپایا، پوملو، آناناس، طالبی، کرنبری، آلوئه ورا، زنجبیل، بلوبری و کیوی چند نمونه از انواع میوه خشک استوایی موژان هستند. شما می توانید این میوه خشک ها را به صورت اسلایس و یا حبه ای از شرکت موژان خریداری کنید. توصیه می کنیم با خرید چند میوه خشک، احساس همزمان طعم های ترش و شیرین را امتحان کرده و لذت ببرید. قیمت خرید میوه خشک به چه عواملی بستگی دارد؟قیمت بر حسب شرایط گوناگون برای خرید میوه خشک تعیین می گردد. مثلا مقدار و حجم محصول مورد نظر و سایتی که میوه خشک از آن تهیه می شود بسیارمهم است. همچنین مدت آماده سازی مخلوط چند میوه خشک استوایی هم دارای اهمیت است و باید خریدار این نکته را در نظر داشته باشد. ولی نباید کیفیت محصول بعنوان مولفه ای اساسی فراموش شود. میوه خشک نارگیل موژانخشک کردن میوه در روش صنعتی برای تولید کنندگان همواره سودمندتر است. زیرا در روش صنعتی به خاطر پایین آمدن هزینه های اضافه، بهره بیشتری از زمان برده و در نهایت محصول بدست آمده دارای کیفیت و مقدار بیشتری خواهد بود. البته از این نکته غافل نمانیم که سلامت و بهداشت میوه و همینطور خواص آن در این روش کاملا حفظ خواهد شد. به همین دلیل است که در عصر حاضر، کمتر تولید کننده ای حاضر به استفاده از روش های سنتی در فرآیند تولید میوه خشک است. مزایای خرید میوه خشکهای متنوع از موژانخوشبختانه چند سالی است که فروش انواع میوه خشک استوایی را در فضای مجازی و اینترنت شاهد هستیم. یکی از نکات مثبت اینگونه دادوستدها برخورداری از خرید محصول مورد نظر بصورت مستقیم از تولید کننده است. همچنین، شما می توانید با مطالعه مقالات درج شده در سایت موژان نسبت به ویژگی میوه خشک مورد نظر اطلاعات بیشتری بدست آورید. در این روش (خرید اینترنتی) دیگر نیازی به حضور واسطه گرها برای رسیدن کالا به خریدار نیست. برای استمرار و قوت گرفتن این روش ها و برای رونق فروش و حمایت از تولیدات شرکت ها، حضور شما عزیزان بسیارموثر خواهد بود. میوه خشک انبه موژانافزایش چنین خریدهایی از طریق اینترنت، به خاطر اینکه کالا بصورت مستقیم از تولید به مصرف می رسد، تازه تر بوده و از مرغوبیت بسیاربالایی برخوردار است. چون هریک از این میوه خشک های استوایی از رنگ های زیبایی برخوردارند، می توانید برای زیبایی بیشتر از هر کدام مقدار کمی در ظرف ریخته و زیبایی بشقاب پذیرایی تان را دوچندان کنید. در این حالت شما ظرفی مملو از خواص فوق العاده ای از انواع میوه خشکهای رنگارنگ خواهید داشت. توصیه می کنیم با مصرف میوه خشک استوایی، از طعم بی نظیر آن نیز لذت ببرید.
تلفن تماس جهت تمامی سفارشات ( خرید عمده میوه خشک و سفارش تکی ) : ۰۹۱۲۵۱۳۶۵۵۹ آقای مقدم
یک شنبه 5 بهمن 1399برچسب:تعمیر,تعمیرات,تعمیر ماکروفر,تعمیر انواع ماکروفر,ماکروفر,تعمیرات ماکروفر,روش تعمیر ماکروفر, :: 16:44 :: نويسنده : ولی غلامی
تعمیره ماکروفرکدام لوازم کوچک ارزش تعمیر دارند؟وقتی وسایل آشپزخانه کوچکی خراب شد ، چه کاری انجام می دهید؟ بیشتر مردم آن را بیرون می اندازند و مورد جدیدی می خرند. اما آیا این حرکت درستی است؟ به هر حال ، با تماس با تعمیرگاه محلی یا تولید کننده ، برخی از لوازم کوچک می توانند بسیار مقرون به صرفه ترمیم شوند. در اینجا یک راهنما برای کمک به شما در تصمیم گیری در مورد ارزش تعمیر لوازم کوچک وجود دارد و چه زمانی بهتر است دستگاه خراب را دور بریزید و جایگزین آن کنید. ماکروفر را تعمیر یا تعویض کنیدامروزه اکثر خانه ها دارای اجاق ماکروفر هستند و این امر آسان به نظر می رسد. اما وقتی کار شما متوقف شد ، ناگهان از خود می پرسید - آیا باید ماکروفر را تعمیر یا تعویض کنید؟ لوازم جانبی حدود 1ملیون قیمت دارد و باید حداقل برای هفت تا 10 سال کار کند. اگر مایکروفر شما نسبتاً جدید است و هزینه تعمیره ماکروفر کمتر از تعویض آن است ، رفع اشکال آن ارزش دارد. به طور کلی ، مشکلات قابل رفع عبارتند از:
با این حال ، این مشکلات معمولاً جایگزین مایکروفر شما می شوند:
اگرچه تعویض ارزانترین ماکروفر ممکن است هزینه کمتری داشته باشد ، اما مهم است که مزایای تعمیره ماکروفر موجود خود را در نظر بگیرید. با تعمیر سیستمی که از قبل دارید ، می توانید اخلال در زندگی خود را به حداقل برسانید و تجهیزات قدیمی را از محل دفن زباله دور نگه دارید. در اینجا چند فاکتور وجود دارد که باید هنگام تصمیم گیری به خاطر بسپارید. ماکروفر چند سال دوام می آورد؟بیشتر ماکروفر ها حدود 10 سال دوام می آورند . اگر مال خود را تمیز نگه دارید و هنگام باز یا بسته شدن در مراقب باشید ، ممکن است چند سال اضافی داشته باشید. چه عواملی باعث از کار افتادن مگنترون در ماکروفر می شود؟مگنترون ها اغلب به دلیل شکسته شدن آهن ربا ، سوختگی پایانه ها یا آنتن ذوب شده از کار می افتند. وقتی دستگاه نتواند غذا یا مایعات را گرم کند ، متوجه این مشکل خواهید شد. چه عواملی باعث خراب شدن دیود ماکروفر می شود؟دیودهای ماکروفر سیگنال هایی را ارسال و دریافت می کنند که باعث کوتاه شدن آنها در طول زمان می شود. اگر هنگام روشن کردن بوی صدای بلند یا سوزش را احساس کنید ، این ممکن است منبع آن باشد. علائم بد بودن ماکروفر چیست؟چندین نشانه وجود دارد که ماکروفر خراب می شود یا شما نیاز به تعمیره ماکروفر خواهید داشت ، از جمله:
فروش انواع گان های جراحیفروش گان جراحی | خرید لباس جراحی یکبار مصرف با قیمت مناسب 1399-1400 این لباس نوعی لباس استریل بیمارستانی است که توسط جراحان و پرسنل اتاق عمل برای محافظت و جلوگیری از انتقال عفونت ، میکروب و هر گونه آلودگی احتمالی مورد استفاده قرار می گیرد . عموما گان های جراحی لباس هایی پشت باز هستند . گان جراحی عموما یک تکه یا دو تکه هستند ، دارای قدی نسبتا بلند و آستین های کش باف دارند .در تهیه این لباس از دو نوع مختلف پارچه استفاده می شود . پارچه های یک بار مصرف(بی بافت) طرز پوشیدن گان جراجی :طرز پوشیدن گان جراحی برخلاف لباس های دیگه کاملا متفاوت هستش گان جراحی برخلاف لباس های دیگه دکمه یا …. نداره گان های جراحی گان های جراحی از جلو بدون هیچ دکمه ای هستن و جلو ای بسته دارن برای پوشیدن این لباس ها شما باید اونارو از از جلو بپوشید پشت این لباس ها آزاده و از پشت این لباس ها با یه بند بسته میشن از ویژگی های این لباس ها میتونیم به راحتی این لباس ها اشاره کنیم .طرز پوشیدن گان جراحی برخلاف تصورش بسیار راحت میباشد اصلا هدف از ایجاد گان جراحی اینست که پوشیدن این لباس آسان باشد و بتوان به راحترین روش از این لباس استفاده کرد . ویژگی گان جراحی یکبار مصرفوزن کم گان چیست و چه کاربردی دارد ؟ما به طور کلی دو نوع گان داریم: گان های یکبار مصرف و گان های چندبار مصرف گان یکبار مصرف: مزیتی که این گان ها دارند این است که بسیار سبک هستند و پوشیدن این گان ها برای جراح خیلی راحت است. و این گان ها با اتیلت اکساید یا گاما استریل شده و بدون بافت هستند. و از آ« جایی که یکبار مصرف هستند پس از استفاده دور انداخته می شوند. مسئله ای که وجود دارد این است که این گان ها تاریخ انقضاء دارند و اگر 2هفته از تولید آن ا بگذرد دیگر قابل استفاده نیستند. گان های چند بار مصرف: این گان ها در مقابل گان های چندبار مصرف هستند و هر بار که پزشک و کادر اتاق عمل از این گان ها استفاده میکنند، این گان ها دوباره شستوشوی داده می شوند و استریل می شوند و دوباره مورد استفاده قرار می گیرند. این گان ها معمولاً از جنس پنبه یا پلی استر می باشند. وجود تار و پود در پارچه ای که به عنوان پارچه ی گان استفاده می شود خیلی مناسب نیست. زیرا در بین تار و پود ها فضایی به وجود می آید که امکان حضور و رشد میکروارگانیسم ها وجود دارد. پس بهتر است که بافت پارچه گان به صورت تار و پود نباشد. در تهیه ی گان ها باید به یک سری از مسائل توجه شود: یک شنبه 28 دی 1399برچسب:محاسبه ی bmi, :: 21:1 :: نويسنده : ولی غلامی
فرمول محاسبه BMI یا همان اندازهگیری شاخص توده بدنی به صورت مستقیم چربیهای بدن را اندازه گیری نمیکند و نژاد یا بافت عضلانی را در نظر نمیگیرد. بنابراین ابزار مناسبی برای ورزشکاران حرفهای نیست چرا که بیشتر وزن آنها از عضله است. ورزشکاران حرفهای بهتر است برای تشخیص میزان چربیهای موجود در بدنشان از بادی آنالیز استفاده کنند. البته این موضوع را به خاطر داشته باشید که محاسبه بی ام آی از دستههای استاندارد وضعیت وزن محسوب میشود که میتواند به پزشکان در تشخیص درجه چاقی کمک کند. مطالعه بیشتر در مورد وارکوزیل bmi چیست؟BMI مخفف (Body Mass Index) است و به معنای شاخص توده بدنی است که ۱۸۰ سال پیش توسط آدولف کوتله (Adolphe Quetelet) محقق بلژیکی بیان شد. شاخص توده بدنی در واقع، یک معیار غربالگری است که به کمک آن میتوان میزان اضافه وزن یا کاهش وزن یا محدوده وزنی ایدهآل را مشخص کرد. محاسبه BMI دقیق به صورت مستقیم چربی بدن را اندازه گیری نمیکند و برای بزرگسالان سن، جنسیت، نژاد یا بافت عضلانی را در نظر نمیگیرد. با این حال از دسته های استاندارد وضعیت وزن استفاده میکند که میتواند به پزشکان کمک کند شرایط وزنی مردم را دنبال کنند و مشکل بالقوه را درافراد شناسایی کنند. حمل کردن وزن اضافی میتواند منجر به مشکلات بسیاری از جمله دیابت نوع ۲، فشار خون بالا و مشکلات قلبی و عروقی شود. وزن بسیار پایین نیز میتواند خطر مشکلاتی مانند سوءتغذیه، پوکی استخوان و کمخونی را افزایش دهد. BMI به صورت مستقیم چربی بدن را اندازهگیری نمیکند و برای شاخص توده بدنی بزرگسالان سن، جنسیت، نژاد یا بافت عضلانی را در نظر نمیگیرد. با این حال در آن از دستههای استاندارد وضعیت وزن استفاده میشود که پزشکان با کمک آن میتوانند شرایط وزنی افراد را دنبال و مشکل بالقوه آنها را شناسایی کنند. محاسبه BMI در زنان و مردانبرای اندازه BMI در بزرگسالان باید از وزن و قد افراد مطلع باشیم. فرمول BMI با استفاده از واحدهای متریک به این شکل است BMI=kg/m2 یعنی برای محاسبه BMI یک فرد بالغ باید وزن به کیلوگرم را بر توان دوم قد به متر تقسیم کنیم. بنابراین اندازه گیری دور شکم می تواند به عنوان مکملی برای اندازه گیری شاخص توده بدنی در نظر گرفته شود و و در کنار دقت اندازه گیری bmi معیار بهتری از سلامتی را ارائه دهد. بر اساس مطالعات مراکز بهداشتی و درمانی، اندازه مرز خطر برای دور شکم به صورت زیر می باشد:
محاسبه BMI در کودکان و نوجوانان در بزرگسالان مقدار BMI به سن و همچنین جنسیت مرتبط نیستبا این حال اندازه گیری BMI در کودکان و نوجوانان کمی متفاوت است. دخترها و پسرها با سرعت متفاوتی رشد میکنند و میزان چربی بدنیشان در سنین مختلف متفاوت است. به همین دلیل برای اندازهگیری BMI در طول کودکی و نوجوانی سن و جنسیت نیز فاکتور مهمی به حساب میآید. پزشکان و دیگر متخصصان سلامت، کودکان را با محدودههای وزنی سلامت، دسته بندی نمیکنند؛ چون: با گذشت هر ماه، بدن نوجوانان و کودکان تغییر زیادی میکند. بدن دختران و پسران با سرعتهای متفاوتی رشد میکند. با قد کشیدن کودک این شاخصها نیز تغییر میکنند. پزشکان BMI کودکان و نوجوانان را مانند BMI بزرگسالان با اندازه گیری قد و وزن محاسبه میکنند. برای محاسبه bmi کودکان سپس BMI بدست آمده را به همراه سن شخص روی جدول BMI جنسیت خاص قرار میدهند. نتیجه این کار نشان میدهد کودک یا نوجوان وزن سالمی دارد یا خیر. چه کسانی می توانند از BMI و صدک BMI استفاده کنند؟محاسبه ی BMI بهترین راه ارزیابی وزن سلامت در بزرگسالان است. صدک BMI بهترین روش ارزیابی وزن مناسب در کودکان ۲ سال به بالا است. بعضی افراد بزرگسال که بدنی عضلانی دارند ممکن است BMI بالاتر از حد سلامت داشته باشند، در حالی که چربی بسیاری کمی دارند مانند بدنسازان و ورزشکاران. شاخص BMI این ورزشکار را چاق نشان میدهد در حالی که چنین نیست، پس اندازهگیری بی ام ای برای همه کارایی ندارد. بهترین راه برای کاهش BMIتاکنون حتما متوجه شدهاید که BMI بالا تا چه حد میتواند برای بدن مشکل ساز باشد و چه بیماریهایی را به دنبال دارد. اما آیا روشهایی برای کاهش BMI وجود دارد؟ بله. با انجام روشهای زیر میتوانید میزان BMI خود را پایین بیاورید. ۱– برنامه غذایییک برنامه غذایی کاهش وزن سالم سرشار از مواد مغذی از جمله میوهها، سبزیجات، غلات، حبوبات، آجیلها، دانهها، پروتئینهای بدون چربی و چربیهای سالم است. یکی از بهترین کارهایی که میتوانید برای کاهش وزن انجام دهید، کم کردن مقدار قند در برنامه غذایی است. دنبال کردن یک برنامه غذایی سالم، مزایای فراوانی برای سلامتی به همراه دارد از جمله کاهش خطر بیماریهای قلبی-عروقی و کاهش التهاب در بدن. یک برنامه غذایی سالم، بیشتر تمرکزش روی مصرف میوهها، سبزیجات، غلات، حبوبات، آجیلها، روغن زیتون و ماهیهای چرب است. در چنین برنامههایی مقدار مصرف گوشت قرمز و شیرینیها کم میشود. این غذاها سرشار از فیبر و آنتیاکسیدان است که میتواند فرد را برای مدت زمان طولانیتری سیر نگه دارد و برای بدن، مواد مغذی سالمی را فراهم کند. محاسبه bmi دکتر عنبرا - کاهش بی ام آیبهترین روش برای مطمئن شدن از وضعیت سلامتی مراجعه و مشاوره با پزشک است، ما در اینجا با توجه به پیشنهادات ارائه شده توسط دکتر عنبرا متخصص لاغری و عمل اسلیو در تهران نکاتی را برای بهبود bmi بدن بررسی می کنیم: محاسبه bmi دکتر کرمانی
۳. شاخص توده بدنی بالا ۳۰ داشته باشد به معنی چاق بودن استپاسخ در حالت کلی خیر! با اینکه این شاخص توده بدن یکی از بهترین روشها برای مشخص کردن محدوده وزنی یا چاقی و لاغری در افراد است، اما نتایج آن برای همه یکسان نیست. اندازه BMI بیشتر برای افراد معمولی جامعه درست است. برای مثال افرادی که به صورت حرفهای ورزش نمیکنند اوضاعشان کمی فرق میکند. این افراد معمولا بافت ماهیچهای زیاد و بافت چربی بسیار کمی دارند. اغلب آنها به واسطه توده عضلانی وزن زیادی دارند و شاخص توده آنها ممکن است بالای ۲۵ و ۳۰ باشد، اما آیا آن ها واقعا چاق هستند؟ خیر! دلیل بالا بودن شاخص تنها عضلات آنها است. زیرا عضله چگالی و وزن بیشتری نسبت به چربی دارد. ورزشکاران حرفهای و عضلانی تنها وزنشان زیاد است. اما چاق نیستند و وضعیت سلامتی خوبی دارند. افراد چاق چگونه باید شاخص بی ام آی خود را کاهش دهند؟هرچقدر این شاخص بیشتر شود خطر افزایش عوارض و خطرات ناشی از چاقی نیز بیشتر میشود. کار تا جایی پیش میرود که حتی ممکن است درصد مرگ و میر در این افراد نیز بالا برود. مشاوره در مورد عوارض چاقی و بالا بودن bmi و روشهای کم کردن وزن سریعمشاوره لاغری سریع و عوراض چاقی بنابراین کسانی که شاخص توده بدنی بالا دارند، حتما باید با راهکارهایی وزن خود را کاهش داده و به محدوده وزنی سالم برگردند. افرادی که تنها اضافه وزن دارند میتوانند با راهکارهای زیر وزن کم کنند. و افرادی که BMI بالای 30 دارند یا به اصطلاح چاق هستند حتما باید علاوه بر روش های زیر نیم نگاهی هم به عمل جراحی لاغری یا عمل بای پس معده داشته باشند که در انتهای مقاله به آن پرداخته شده است. ۱. داشتن BMI پایین نشانه سلامتی است !؟اینکه داشتن اضافه وزن با مواردی مانند فشار خون بالا، قند خون بالا و افزایش کلسترول در ارتباط است منطقی و قابل قبول است. اما آیا داشتن BMI کم به معنی بهبود این علائم است؟ پاسخ این سوال در حالت کلی “خیر” است! در یک بررسی از چندین مطالعه که BMI را بررسی کردند ، محققان با انجام تحقیقی بر روی ۴۰ هزار نفر از بزرگسالان پی بردند که ارتباطی خاصی بین BMI بالا و مشکلات سلامتی مانند فشار خون بالا و قند خون بالا وجود ندارد. حقایقی درباره محاسبه BMI که حتما باید بدانیددرباره BMI اغلب اغراق میشود و حتی ممکن است برخی افراد آن را معیار سالم یا ناسالم بودن انسان بدانند. اما واقعیت این است این شاخص سوای آنکه، واقعا 100 درصد دقیق نیست، بلکه هیچ پارامتر مرتبط با سطح سلامتی را هم نمیسنجد. 4 دلیل زیر به خوبی نشان میدهد که این شاخص معیار خوبی برای بررسی سطح سلامت افراد نیست. BMI هیچ تفاوتی بین استخوان، چربی و عضله قائل نیستبر اساس نتایج به دست آمده از اندازه گیری شاخص توده بدنی ورزشکاران ، افرادی که ورزشکار هستند و توده عضلانی زیاد دارند و همچنین افردی که بافت اسکلتی مستحکم و بزرگی دارند، اضافه وزن و حتی چاقی دارند. این در حالی است که ورزشکاران و افراد با استخوانهای درشت معمولا بافت چربی کمی دارند و بالا بودن شاخص توده بدنی در آن ها به معنی چاق بودنشان نیست. بلکه فقط نشان میدهد که وزنشان بالا است. علاوه بر این، این شاخص نمیتواند تشخیص دهد که چربی چگونه در بدن توضع شده و میزان آن دقیقا چقدر است. BMI هیچ توجهی به وضعیت ژنتیک افراد نمیکند این شاخص در ابتدا توسط سفیدپوستان اروپایی ابداع شده است، بنابراین اختلاف ژنتیکی شکل بدن را در نژادهای مختلف در نظر نمیگیرد. BMI هیچکدام از پارامترهای سنجش سطح سلامتی را در نظر نمیگیرد محاسبه BMI مواردی مانند فشار خون، کلسترول، تری گلیسیرید، قند خون و مارکرهای دیگری (که روش دقیقتری برای اندازه گیری سلامت است) را اندازه گیری نمیکند. روش عمل اسلیو معده می تواند بسیار کارآمد باشد BMI عادات کلی سلامت و سطح فعالیت شما را اندازه گیری نمیکند سلامت ما به سادگی تنها یک عدد نیست و به اعداد و ارقام شاخص توده بدنی بستگی ندارد. به عنوان مثال، فردی با محاسبه ی BMI برابر با 30 دارای عادات و فعالیت های سلامتی خوبی است، ممکن است بسیار سالمتر از فردی با BMI 22 باشد که در حال نوشیدن الکل و سیگار کشیدن هستند و یا استرس زیادی در زندگی خود دارد و عادت های خوب مراقبتی ندارد.
شنبه 20 دی 1399برچسب:طراحی لوگو,لوگو,آرم,نشانه,طراحی لوگوی حرفه ای,طراحی لوگو شرکتی,لوگو چیست,طراحان لوگو, :: 1:13 :: نويسنده : ولی غلامی
طراحی لوگو درکرج توسط آژانس آنلاین گرافیکی تبلیغاتی ریوال / آرم عنصری گرافیکی از علائم دیداری است بهطوری که با سبک حروف یا قلم خاصی تنظیم شده یا با اشکال تصویری به صورت ویژه (و نه الزاماً خوانا) چیده شدهاست. شکل، رنگ، سبک حروف و … باید مشخصاً از دیگر علایم مشابه دیگر متفاوت باشد. طراحی آرم یک بخش مهم از طراحی گرافیک نیز است. یک آرم یا سمبل اصلی یک سیستم شناسایی پیچیده است که باید بطور عملکردی در کلیه ارتباطات یک سازمان گسترش یابد. بنابراین ،طراحی آرم ها و ترکیب آنها در یک سیستم هویت بصری یکی از دشوارترین و مهمترین زمینه های طراحی گرافیک است. آرم ها در سه طبقه بندی قرار می گیرند (که می توانند ترکیب شوند). ایده های تصویری ، اشکال کاملاً انتزاعی هستند. نقاشی ها نمادی ، طرح های نمایشی هستند. آرم ها (یا کلمات کلیدی) نام یا نام های اولیه شرکت را نشان می دهد. از آنجا که آرم ها به معنای نمایندگی نماد های شرکت ها یا هویت شرکت ها و تقویت شناخت فوری مشتری آنها است ، اغلب برای طراحی مجدد و تاثیر گذاری روی مخاطب سودمند است در بازار امروز، رسیدن به مشتری با یک اثر محترم در یک زمان کوتاه، هدف اولی است که باید مورد توجه قرار گیرد. به منظور ایستادن در رقابت و دستیابی به تداوم تجارت، یک تصویر حرفه ای از برند، از اهمیت زیادی برخوردار است. بنابراین طراحی لوگو در استان کرج برای مشاغل مختلف اهمیت زیادی دارد. در طراحی لوگو، یک اثر کاریزماتیک و قابل اطمینان همواره توانایی جذب مشتری مداوم را افزایش می دهد. به همین دلیل است که طراحی لوگو در کرج باید از اولویت های مهم برای روند برندشناسی و گام های مهم و اولیه هر شرکتی باشد. لوگو شما مهمترین بخش از هویت بصری شرکت شما است. این همان چیزی است که مردم هر وقت به برند شما فکر می کنند آن را به خاطر می آورند. طراحی لوگو حرفه ای در کرج برای شما امری ضروری است، زیرا یک لوگو ضعیف می تواند پیامدهایی داشته باشد که در موفقیت برند شما تأثیر بگذارد. اگر شما به طراحی لوگو در کرج چه به یک لوگو مبتنی بر متن ساده نیاز دارید، و یا به دنبال چیزی کمی پیچیده تر هستید ، طراحان ما چیزی جالب را برای شما ایجاد می کنند. پنج شنبه 4 دی 1399برچسب:, :: 16:51 :: نويسنده : ولی غلامی
تعمیرات شوفاژ (به فرانسوی: chauffage) یا حرارت مرکزی سیستمی است برای تولید گرما در منازل و ساختمانها. در این سیستم گرما در شوفاژ خانه تولید شده و توسط لولههای رفت و برگشت به رادیاتورها در دیگر نقاط ساختمان منتقل میشود. ممکن است شوفاژ شما از کار بیفتد. اگر قصد دارید خودتان نسبت به تعمیر شوفاژ اقدام کنید، این مقاله را تا آخر بخوانید و از نکات اساسی برای تعمیر شوفاژ استفاده کنید. برای تعمیر شوفاژ اولین کاری که باید انجام دهید این است که از باز بودن محافظ قفل اطمینان حاصل کنید. در سمت چپ تصویری از شکل محافظ قفل را مشاهده می کنید. که در زیر درپوش کنار شوفاژ دیده می شود. برای اطمینان از باز بودن ، آن را تا جایی که می توانید در خلاف جهت عقربه های ساعت بچرخانید. اگر این کار مشکل شما را حل نکرد، ممکن است هوا وارد شوفاژ شما شده باشد. یکی از علائم رایج وجود هوا در شوفاژ این است که احساس می کنید هر دو لوله جریان و برگشت همانند پایین شوفاژ گرم هستند. اما قسمت بالای آن سرد است. این همیشه نشانه وجود هوا در شوفاژ است. برای حل این مشکل، شما باید رادیاتور را تخلیه کنید. توصیه می شود قبل از تخلیه، شوفاژ و پمپ را خاموش کنید.
جمعه 14 آذر 1399برچسب:تعمیرات , تعمیرات جارو برقی , تعمیر جارو های برقی , تعمیر جارو برقی , تعمیر , تعمیر لوازم خانگی, :: 1:11 :: نويسنده : ولی غلامی
تعمیر جاروبرقی در تهرانیکی از بدترین مشکلاتی که ممکن است برای جاروبرقی شما بیفتد، مشکل شنیده شدن بوی سوختگی از جاروبرقی است. دلیل این اتفاق در غالب موارد وجود مشکل در موتور جاروبرقی است. این مشکل میتواند درست کار نکردن موتور یا حتی سوختن آن باشد. در صورت شنیده شدن بوی سوختگی میبایست سریعاً جاروبرقی را خاموش کرده و پس از خنک شدن دستگاه اقدام به بررسی موتور نمایید. جاروبرقی وسیلهای است که به وسیلهٔ مکش، کثافات و گرد و غبار را جمعآوری میکند. بعضی از جاروبرقیها نیز به وسیله آب کار میکنند. اولین جاروبرقی توسط شخصی به نام آیوز مکگافی اختراع گردید و در ۸ ژوئن ۱۸۶۹ این اختراع ،در آمریکا به ثبت رسید. باوجوداین، برخی بر این باورند که سازندهٔ این دستگاه فردی آمریکایی بهنام دنیل هس میباشد. از سال ۲۰۱۴ میلادی و طبق قوانین اتحادیه اروپا تولید جاروبرقی با مصرف برق بیش از ۱۶۰۰ وات ممنوع و از سال ۲۰۱۷ نیز این میزان به ۹۰۰ وات تقلیل یافت. تعمیران جارو برقی در تمام نقاط تهران توسط تیم متخصص تعمیرات سه سوت تعمیر انجام می گیرد.این خدمات شامل رفع عیوب ظاهری و بدنه جاروبرقی صنعتی به شرح ذیل میباشد تعمیر و تعویض الکتروموتور جاروی صنعتی دو شنبه 14 مهر 1399برچسب:لوله,لوله برق,لوله های برق,لوله برق ساختمان,برق,لوله ساختمان برای برق , پخش لوله برق , :: 1:11 :: نويسنده : ولی غلامی
سيم در لوله های برق و اتصالات آندر فرایند سیم کشی لوله های برق ساختمان رعایت اصول سیم کشی و استفاده صحیح از ابزارآلات در برقراری اتصالات الکترکیی نقش بسیار مهمی را ایفا می نماید. اتصالات الكتريكي بايد از استحكام مكانيكي و هدايت الكتريكي خوب برخوردار باشد. انتخاب سيم براي سیم کشی در لوله های برق ساختمان در مدارهای مختلف چگونه صورت می گیرد؟ سیم در سیم کشی لوله های برق ساختمان ارتباط الکتریکی بین تجهیزات الکتریکی را برقرار می سازد. انتخاب سیم مطابق الف)سیم مفتولی ب)سیم افشان ج)سیم رشته ای سیم های مفتولی از یک رشته هادی از جنس مس آنیل،6 ،4 ،2/5 ،1/5 ،1 ،0/75 ،0/ تشکیل شده که با مقاطع 510 میلی متر مربع تولید می شوند. جنس روکش هادی از به رنگ های قرمز، مشکی، قهوه ای، آبی، PVC مواد عایقسفید و زرد با نوار سبز می باشد. از سیم های مفتولی در سیم کشی ساختمان استفاده می شود و به کارگیری آنها در لوله های برق و زیرگچ مجاز است. یک شنبه 13 مهر 1399برچسب:لوگو,طراحی لوگو,لوگو چیست,آرم چیست,طراحی لوگو چیست,آرم,طراحی لوگو حرفه ای, :: 3:2 :: نويسنده : ولی غلامی
لوگو حرفه ای ریوالخدمات طراحی لوگو حرفه ای ریوال : خلق بیش از 1500 نمونه کار طراحی لوگو طی 12 سال توسط تیم ریوال توانسته این مجموعه را دراین قسمت جزو بهترین ها قرار دهد.از آنجا که یک آرم موجودیت تصویری است که یک سازمان را نشان می دهد ، طراحی آرم یک بخش مهم از طراحی گرافیک نیز است. یک آرم یا سمبل اصلی یک سیستم شناسایی پیچیده است که باید بطور عملکردی در کلیه ارتباطات یک سازمان گسترش یابد. بنابراین ،طراحی آرم ها و ترکیب آنها در یک سیستم هویت بصری یکی از دشوارترین و مهمترین زمینه های طراحی گرافیک است. آرم ها در سه طبقه بندی قرار می گیرند (که می توانند ترکیب شوند). ایده های تصویری ، اشکال کاملاً انتزاعی هستند. نقاشی ها نمادی ، طرح های نمایشی هستند. لوگو ها (یا کلمات کلیدی) نام یا نام های اولیه شرکت را نشان می دهد. از آنجا که آرم ها به معنای نمایندگی نماد های شرکت ها یا هویت شرکت ها و تقویت شناخت فوری مشتری آنها است ، اغلب برای طراحی مجدد و تاثیر گذاری روی مخاطب سودمند است. درباره لوگوبرای درک اینکه یک لوگو چیست ، ابتدا باید درک کنیم که هدف اصلی آن چیست. فرایند شکل گیری طرح باید با هدف این باشد که فوراً قابل شناسایی ، الهام بخش اعتماد ، تحسین ، وفاداری و برتری ضمنی باشد. این بخش یکی از جنبه های بازار تجاری یا یک نهاد اقتصادی یک شرکت است و شکل ها ، رنگ ها ، فونت ها و تصاویر آن معمولاً با سایر آنها که در یک ویترین قرار گرفته است تفاوت های چشمگیری دارند. طراحی لوگو ابزاری برای برندسازی و بازاریابی است که می تواند برای نشان دادن مشاغل مورد استفاده قرار گیرد. آرم شما نشان دهنده نام تجاری شما است. ما هر روز آرم های مختلف را می بینیم بیشتر آنها در یک زمینه تجاری یا برای نشان دادن یک تجارت استفاده می شود.یک لوگو نمادی است که برای کمک به تبلیغ و تبلیغ عمومی استفاده می شود .یکی از مسائل مهمی که برای یک سازمان میتواند مطرح باشد طراحی لوگو ی آن است. این قسمت از شرکت شما میتواند همیشه نام سازمان را به خاطر مشتری بیاورد و در ذهن افراد باقی بگذارد. درباره وبلاگ
به وب سایت من خوش امدید آخرین مطالب
نويسندگان
|
|||||||||||||||||
![]() |